TRANSIRA

Despre transportul public din Romania si din lume
It is currently Wed 21 Mar 2018 04:26

All times are UTC + 3 hours
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Tue 28 Nov 2017 12:00 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 45144
Transloc SA, societatea Consiliului Local Târgu Jiu, care gestionează transportul în comun din oraş, vine cu măsuri de reducere a costurilor şi de creştere a veniturilor. Prin urmare, nu mai puţin de 70 de curse vor fi eliminate pe traseul 9 Mai-Artego în zilele de luni-vineri, ceea ce va creşte evident timpul pe care călătorul îl va petrece în staţia de troleu.

„Pe orele de vârf şi când fluxul de călători va fi aglomerat, nu vor fi reduceri”, dă asigurări şeful Transloc SA, Vasile Căilean.

De exemplu, în zilele de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-13.40, troleul va circula din 20 în 20 de minute şi nu ca până acum din 13 în 13 minute.

Potrivit informării de luni, 30 octombrie, din Consiliul Local, urmează a fi reduse cursele nerentabile din punct de vedere economic. „Vom reduce cursele nerentabile, cele care merg cu doi, trei, patru, cinci călători sau cu niciun călător. Vom reduce costurile şi vom creşte veniturile prin activităţi de control. Cursele nerentabile sunt, în general, cele de după-amiază, în intervalul orar 18-24”, a declarat Vasile Căilean, directorul Transloc SA.

Totodată, vor fi reduse la jumătate cursele pe traseele 9 Mai-Bârseşti, de la 80 de curse săptămânal la 40.

Curse anulate

Douăzeci de curse vor fi reduse pe traseul 9 Mai-Preajba-Drăgoieni, iar alte zece curse vor fi reduse pe traseul 9 Mai-Iezureni. Alte câteva curse au fost scoase complet din program. De exemplu, pe traseul 9 Mai-Slobozia-Ursaţi, în zilele de sâmbătă şi duminică nu va mai circula niciun mijloc de transport. La fel se va întâmpla şi pe traseul Romaneşti-Artego-Preajba, în zilele de sâmbătă şi duminică.

Odată cu acest nou program, Transloc estimează o reducere de 16.750 de km pe lună, ceea ce înseamnă o economie de 138.690 lei.

CONTROL

Pentru a creşte veniturile societăţii, Transloc va întări activitatea de control. La ora actuală, societatea de transport în comun are trei controlori, aşa că soluţia ar urma să vină din partea Poliţiei Locale, în sensul de a se constitui echipe mixte care să efectueze controlul în mijloacele de transport.


pandurul.ro


Attachments:
troleu Transloc.jpg
troleu Transloc.jpg [ 59.87 KiB | Viewed 273 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 16 Feb 2018 09:11 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 45144


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group