Daca tot suntm la zona "autobuze in Slobozia", sa va spun de am vazut Iulie trecut in Bucale, la Universitate. Prima data am zis ca sunt beat, dar nu eram, asa ca rog coforumistii ialomiteni sa zica daca au vazut aschimodia asta pe la ei.
Incep (va rog sa nu radeti si sa cititi pana la sfarsit):
DAC 112 UDM, culoare predominanta rosu, dar si cu dunga alb/albastra, an fabricatie (dupa cum arata) 1985- 1986 - 1987 (deci inaintea "scundacelor"), se vedea dupa inteaga linie, dar mai ales dupa stopurile clasice de RD (d'alea dintr-o bucata, verticale), TRANSFORMAT LA INTERIOR IN RDT!!!! Am ramas MASCA atunci cand l-am vazut! Eram in troleu'66 in plina acceleratie, chiar in Rond, l-am vazut din partea lui stanga (el mergea inspre Cismigiu). Numarul de inmatriculare (alta surpriza macabra): IL ?? PCR!! (chiar ca nu mai retin cifrele). Si nu glumesc, la interior era cat se poate de RDT : perdele, scaune rabatabile (transporta niste mosi care cred ca dormeau jum'ate, ca erau spatarele rabatate la maxim), ba mai rau: aerisire din aia lunguiata, cu oua, pe tavan! si bineinteles, pe plafonul exterior, cutiile aferentE! Avea modificari evidente la caroserie - geamul ala mic din fata, triunghiular numai original nu mai era. In spate, alta chestie stranie - avea trapa de acces intre stopuri! N-am observat unde era evacuarea, sa imi dau seama daca avea motorul la locul initial sau in trecuse in spate (cred totusi ca trapa aia era doar pentru bagaje, ca ultimele locuri erau inaltate parca prea mult).
Deci, rog pe cei ce au vazut OZN-ul sa imi zica si mie ce este cu el! ca de atunci nu l-am mai vazut, nu cred ca face curse regulate de Bucuresti., Iar daca il vedeti, faceti-i o poza (eu n-am aparat, din pacate). Cui i-am spus de dracia asta, m-a luat in ras.
|