Unicul program de circulatie este afisat pe un chiosc din statia (am dedus ca se numeste) ,,Parc".
Tariful local este unic (2 RON/bilet), nu mai exista linii preorasenesti sau altceva (in 2008 existau), cu o singura exceptie.
Din observatiile proprii, la traseu sunt 1 - 2 vehicule, probabil dimineata mai intra inca 2. Deci 4 vehicule (midibuze sau dube) + 1 pe linia preoraseneasca = 5. Sa zicem ca mai e unul pe ceva cursa speciala, deci 6. Si astea pe jumatate goale... in conditiile in care in 2008, pe traseul IAA-IRA se puteau lejer umple 3 Dac-uri articulate. Lucrurile s-au schimbat acum... principalul mijloc de transport este piciorul propriu si personal (cred ca doar in Bucuresti la greva RATB am mai vazut atatia oameni mergand pe jos), eventual masina personala pentru cei care au bani si permis (centrul este sufocat de masini, se parcheaza pe banda 1, pe trotuar... peste tot). Daca mergeti pe jos, aveti grija ca trecerile de pietoni (unele semaforizate) sunt ,,model Brasov", la 100m de intersectie/giratoriu, iar prin oras e enorm de multa Militie pregatita sa va amendeze pentru traversare neregulamentara.
Attachments: |
IMG_9108.jpg [ 86.01 KiB | Viewed 19548 times ]
|
CCI00000.jpg [ 51.82 KiB | Viewed 19549 times ]
|
|