Monitorul de Sibiu, 23.10.2007
Tursib a inchis forumul
Nemultumirile si criticile la adresa SC Tursib SA nu mai pot fi postate, in vazul lumii, pe forumul societatii. Forumul de pe
www.tursib.ro, locul de intilnire al tuturor supararilor legate de transportul in comun din oras a fost inchis joi. Decizia a fost luata de conducerea Tursib, iar anuntul a fost publicat ieri pe pagina de internet a societatii. „Motivele tin de faptul ca acesta nu mai serveste scopurilor pentru care a fost creat (comunicarea civilizata), fiind evident pentru vizitatori ca limbajul folosit a degenerat pina la un nivel sub-vulgar. Dorim sa purtam in continuare un dialog civilizat si ii rugam pe toti cei care, cu buna credinta, intentioneaza sa faca propuneri pentru imbunatatirea transportului public de calatori, sa isi prezinte in scris opiniile, pe adresa societatii (Sibiu, Calea Dumbravii, nr. 133-135) sau la adresa
tursib@xnet.ro", se arata in anuntul publicat pe site si semnat de conducerea SC Tursib SA.
Explicatii
Scumpirea biletelor si abonamentelor, cursele rare si, implicit, autobuzele aglomerate de la orele de virf sint principalele plingeri care au umplut, pina acum citeva zile, forumul Tursib. Nici imprumutul de la BERD, in valoare de cinci milioane de euro, prin care au fost achizitionate 35 de autobuze noi, nu a fost pe placul sibienilor comentatori. „Imi pare rau ca am inchis forumul. Au aparut tot felul de jigniri si de expresii deplasate, total inadecvate. Mai gresim, e adevarat, dar lucrurile astea trebuiesc rezolvate cu un limbaj decent. Un singur om a fost fara de pacat in lumea asta, dar si pe acela l-am rastignit pe cruce. Voi tine legatura cu sibienii, vor primi raspunsuri pe mail, dar sa nu mai existe jigniri", a completat directorul Adrian Popa.