TTT (Transport-Travel-Tourism)

Silviu Sîntea's page
It is currently Sun 26 Mar 2023 06:55

All times are UTC + 3 hours
Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Wed 12 Sep 2018 09:05 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Cele 26 de troleibuze din fonduri guvernamentale vor fi introduse pe liniile 1, 2, 6 si 31. De ce nu si pe 32???

Primăria Brașov ar urma să întocmească un studiu de trafic în vederea achiziției unor mijloace de transport în comun moderne și nepoluante, astfel încât transportul public să devină atractiv și să existe o mobilitate mai bună la nivelul municipiului. Realizarea acestui studiu de trafic este necesară în contextul în care edilii vor să acceseze o finanțare nerambursabilă pentru achiziția noilor autobuze prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, pe axa ce vizează sprijinirea dezvoltării urbane durabile, iar cererea va trebui însoțită de o astfel de justificare. „Studiul de trafic este elementul principal al fundamentării investiției. Anexat studiului de trafic, pe baza datelor privind prestația se vor furniza și fișele privind calculul emisiilor de gaze cu efect de seră utilizând instrumentul JASPERS Calcularea Emisiilor de Gaze cu Efect de Seră din Sectorul Transporturilor”, au precizat reprezentanții Primăriei.

Studiul de trafic ar urma să fie realizat în cel mult 30 de zile de la data semnării contractului, firma care va realiza documentația urmând să fie stabilită printr-o procedeură de achiziție directă, termenul de depunere a ofertelor fiind data de 14 septembrie. Costul realizării acestei documentații este estimat la suma de 42.000 de lei.

Proiectul prevede achiziția a 25 de troleibuze și a 10 autobuze de tip hibrid, care ar urma să înlocuiască cele 22 de troleibuze, care au o vechime medie de 33 de ani, dar și cele 13 autobuze de tip midi, care circulă acum pe traseele din zona istorică.

Practic, noile troleibuze achiziționate ar urma să circule pe liniile 3, 7, 8, 10 și 33, iar autobuzele hibrid pe liniile 50, 51 și 52.

„În condițiile creșterii constante a numărului de autoturisme individuale (atât ale rezidenților, cât și ale turiștilor care vizitează orașul), modelul actual de trafic și-a atins limitele și nu mai dispune de capacitatea de adaptare/extindere. Acest fapt este confirmat de următoarele aspecte: creșterea rapidă a valorilor de trafic, creșterea duratei de deplasare, depășirea capacității parcărilor, în special în zona parcărilor, formarea de ambuteiaje în anumite zone, în special la orele de vârf, existența unor puncte negre cu risc ridicat de accidente rutiere, creșterea valorilor Nox și PM 10”, au mai explicat reprezentanții municipalității în caietul de sarcini aferent acestei achiziții.


http://www.bizbrasov.ro/2018/09/12/stud ... ze-hibrid/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 17 Oct 2018 11:06 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Achiziționarea de 26 troleibuze noi cu lungimea de cca.18 m destinate transportului public urban de călători.

Valoarea totala estimata:78.000.000 RON.


http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100019126


Attachments:
Tb-BV-MDRAP.pdf [1.83 MiB]
Downloaded 169 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu 18 Oct 2018 06:45 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Braşovul se întoarce la troleibuze

În caietul de sarcini pentru achiziţia de către Ministerul Dezvoltării Regionale a 26 de troleibuze noi pentru Braşov au fost precizate şi liniile pe care acestea vor circula, rutele fiind propuse de municipalitatea braşoveană. Mai exact, cele 26 de vehicule articulate (cu o lungime de 18 m) vor înlocui autobuzele diesel de pe liniile 1 (Triaj - Livada Poştei), 2 (Rulmentul - Livada Poştei), 6 (Saturn - Livada Poştei) şi 31 (Valea Cetăţii - Livada Poştei), revenindu-se astfel la situaţia din urmă cu mulţi ani.

Conform aceluiaşi document, dintre cele 26 de troleibuze, 6 vor fi alocate pentru linia 1, 3 pentru linia 2, 10 pentru linia 6 şi 7 pentru linia 31.

Cum au fost stabilite cele patru rute

Primarul Braşovului, George Scripcaru a precizat că principalul motiv pentru care au fost alese cele patru linii este că, în mare, pe străzile pe care vor circula noile troleibuze există fire electrice. De asemenea, edilul a precizat că „cele patru linii au fost stabilite şi în urma analizelor de trafic. Prin introducerea noilor troleibuze se va îmbunătăţi confortul şi siguranţa călătorilor dar şi frecvenţa de succedare şi capacitatea de transport oferită călătorilor. De asemenea, odată cu scoaterea autobuzelor diesel de pe cele 4 linii, vom reduce şi poluarea în zona centrală a oraşului”, a explicat primarul Braşovului, George Scripcaru.

Pe baterii, pe tronsonul Ceasul Rău - Livada Poştei - Patria

Pe porţiunile unde nu există fire de contact (tronsonul Ceasul Rău - Livada Poştei şi retur până la Patria), troleibuzele vor merge „pe baterii”, având în vedere că vor fi dotate cu acumulatori ce permit o autonomie de la reţeaua de alimentare de minim 5 kilometri, iar distanţa ce o au de parcurs cu captatoarele lăsate este de aproximativ 3 km.

În prezent, în Braşov sunt 5 trasee pe care circulă troleibuze, respectiv liniile 3 (Stadionul Tineretului - Valea Cetăţii), 7 (Rulmentul - Patria - Spitalul Judeţean - Vulturului - Roman), 8 (Rulmentul - Saturn), 10 (Valea Cetăţii - Triaj) şi 33 (Valea Cetăţii - Roman). Totuşi, cel puţin pe liniile 7 şi 8, în weekend-uri, locul troleibuzelor este luat de autobuze.

Încă nu se pune problema extinderii reţelelor de alimentare pentru troleibuze

În viitor, pe măsură ce vor mai fi achiziţionate alte troleibuze, primarul a precizat că acestea vor circula pe străzile pe care sunt deja reţele electrice, pentru că, deocamdată, nu se ia în calcul extinderea acesteia. „Pe alte rute vom folosi autobuze electrice sau hibrid, pe care avem în plan să le cumpărăm cu fonduri europene sau guvernamentale”, a mai spus edilul.


bzb.ro


Attachments:
Trasee-proiect-achizitie-troleibuze.jpg
Trasee-proiect-achizitie-troleibuze.jpg [ 48 KiB | Viewed 12416 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 01 Jul 2019 19:51 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Primăria Brașov a semnat azi primul contract de achiziție mijloace de transport electrice și hibride

Astăzi, luni, 01.07.2019, primarul George Scripcaru și Eugen Daniel Ciolan, reprezentantul furnizorului, au semnat contractul de achiziție a 26 de troleibuze „Solaris Trollino 18”.

„Astăzi semnăm primul contract de achiziție de mijloace de transport din cele peste 130 pe care municipalitatea încearcă să le contracteze prin diferinte programe de finanțare nerambursabilă. În maxim un an de zile sper ca aceste troleibuze să fie puse în funcțiune pe traseele din municipiu. Este o etapă pe care o derulăm în cadrul strategiei de mobilitate și accesibilitate în interiorul orașului. Transportul în comun este cea mai bună soluție de mobilitate în Brașov și în zona metropolitană, Brașovul are nevoie de un transport în comun modern, care să ofere condiții pentru călători foarte bune, iar mijloacele de transport trebuie să fie cât mai puțin poluante. Aceasta este doar o primă etapă în achiziția de mijloace de transport electrice și hibride, însă nu ne vom opri aici și nici nu ne vom limita doar la mijloacele de trasport. Avem și alte proiecte de dezvoltare a transportului în comun din municipiul Brașov, pe proiecte cu fonduri europene care au fost depuse spre finanțare: construire Park&Ride - Bartolomeu, terminal transport urban Gara Braşov, infrastructură de garaj pentru transportul public, sistem centralizat de monitorizare şi control al traficului în Municipiul Braşov, extindere sistem de management informatizat pentru transportul public, amenajare benzi dedicate transportului public şi trotuare adiacente, toate gândite pentru reducerea poluării și pentru eficientizarea fluxului de călători “, a declarat primarul George Scripcaru.

„Suntem cel mai mare producător de troleibuze și autovehicule electrice din Europa, și avem plăcerea de a semna astăzi acest contract, este primul derulat de MDRAP cu o primărie din țară, în care noi suntem furnizori. Troleibuzele vor fi dotate cu toate sistemele și gadgeturile de la acest moment, ce vor furniza informații care să permită gestionarea și eficientizarea activității de transport: număr de călători, corelat permanent cu traseul, stația, ora etc, astfel încât activitatea de transport să fie eficientizată la maximum tot timpul zilei“, a declarat Daniel Ciolan, director general Solaris România.

„Troleibuzele care vor veni vor avea o capacitate de 130 de călători, dintre care 40 pe scaune și vor veni dotate conform cerințelor momentului, cu sistem de informare a pasagerilor cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, două unități de aer condiționat pentru pasageri și una pentru șofer, două display-uri pentru anunțuri și reclame, patru validatoare, prize USB pentru încărcarea telefoanelor și altor dispozitive mobile, wifi etc, și vor dispune de baterie care le permite o autonomie de 5 km, astfel încât să poată deservi și porțiuni de traseu care nu sunt dotate cu cablu electric. Sperăm să le putem opera cât mai repede.“ a spus George Cornea, director general RATBV.

Contractul vizează furnizarea a 26 de troleibuze „Solaris Trollino 18“, de 18 metri, articulate. Troleibuzele vor fi dotate cu acumulator, care oferă o autonomie de minimum 5 kilometri în lipsa contactului cu linia de electricitate, lucru ce le va permite vehiculelor să folosească energia din baterii în zonele în care nu există rețeaua electrică necesară. Troleibuzele vor fi utilizate pe liniile de transport 1, 2, 6 și 31 din municipiu.

Cele 26 de troleibuze care vor fi achiziţionate în cadrul proiectului vor deservi liniile 1, 2, 6 şi 31. Alegerea acestor trasee are la bază necesitatea extinderii transportului electric pe rute care nu sunt 100% electrificate, urmărind să se realizeze: diminuarea poluării în zona centrală a oraşului (până în Livada Poştei), unde se înregistrează cele mai mari volume de trafic, iar transportul public este asigurat în prezent exclusiv cu autobuze Diesel; activarea unui tronson de reţea aeriană neutilizat în prezent (Str. Zizinului) şi creşterea gradului de utilizare a altor tronsoane slab deservite de troleibuze (Str. Hărmanului, Bd. Muncii); diminuarea costului ridicat de operare al transportului cu troleibuze (12,49 lei/km).

Troleibuzele vor circula astfel:
• Pentru linia 1 :6 troleibuze de 18 m cu capacitate de minim 120 pasageri din care minim 40 pe scaune ;
• Pentru ruta linia 2 : 3 troleibuze de 18 m cu capacitate de minim 120 pasageri din care minim 40 pe scaune ;
• Pentru ruta linia 6 : 10 troleibuze de 18 m cu capacitate de minim 120 pasageri din care minim 40 pe scaune ;
• Pentru ruta linia 31 : 7 troleibuze de 18 m cu capacitate de minim 120 pasageri din care minim 40 pe scaune ;

Termenul de livrare este de 12 luni de la Ordinul de începere al contractului.
Prin implementarea proiectului se va realiza reducerea emisiilor de echivalent CO2 și îmbunătățirea eficienței transportului public de călători din Municipiul Braşov.
Valoarea achiziției este de peste 92 milioane lei inclusiv TVA, din care 2% reprezintă contribuția Municipiului Brașov și 98% fonduri nerambursabile.
Finanţarea nerambursabilă pentru achiziţia celor 26 troleibuze este asigurată prin POR 2014-2020, urmare a aprobării proiectului “Achiziţia de mijloace de transport public- troleibuze” depus de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) în parteneriat cu Municipiul Braşov.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu 05 Dec 2019 21:53 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
In constructie, primul troleibuz Solaris pentru Brasov.

http://www.omni-bus.eu/warsztat/displayimage.php?pid=32759


Attachments:
20191108_14212828029.jpg
20191108_14212828029.jpg [ 155.25 KiB | Viewed 9493 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun 12 Jan 2020 16:02 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Brasov 04

Foto: Jarosław Osowski.


Attachments:
Solaris Bv 04.jpg
Solaris Bv 04.jpg [ 419.58 KiB | Viewed 9158 times ]
80881215_2779830555407648_8071660364405669888_o.jpg
80881215_2779830555407648_8071660364405669888_o.jpg [ 261.68 KiB | Viewed 8699 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 13 Jan 2020 17:09 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Toate cele 26 de troleibuze pe care firma poloneză Solaris Bus & Coach S.A. le va livra Municipiului Brașov au intrat în producție. Firma poloneză lucrează în prezent la partea de caroserie, iar în luna februarie va începe producția și montajul componentelor electrice, produse de Skoda Electric.

Potrivit reprezentanților Solaris, primele troleibuze din contract vor ajunge la Brașov în lunile aprilie-mai, anul acesta, iar până la finalul lunii iulie vor fi livrate toate cele 26. Acestea sunt de 18 metri.

„În urma ultimelor discuțiilor cu partenerii noștri de la Solaris, aceștia au confirmat că până la finalul lunii februarie vor finaliza construcția caroseriilor pentru toate cele 26 de troleibuze, iar Skoda, care furnizează ansamblul electric pentru aceste troleibuze, va începe producerea acestor sisteme, astfel că primele troleibuze vor ajunge la Brașov cel târziu la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, iar până în luna iulie toate cele 26 vor fi la Brașov. Aceste troleibuze vor asigura legătura centrului orașului cu 4 dintre cartierele Brașovului, Astra – zona Saturn, Valea Cetății, Triaj și Tractorul. Pe lângă aceste troleibuze, din aprilie vor începe să vină și primele autobuze electrice produse în Cehia. La acestea se adaugă alte 20 de autobuze electrice, pentru care avem termen pentru depunerea ofertelor în 22 ianuarie, precum și cele 25 de troleibuze și 10 autobuze hibrid, la care așteptăm semnarea contractului de finanțare nerambursabilă, cu fonduri de la Uniunea Europeană. Odată cu finalizarea acestor achziții, cartierele orașului vor fi legate între ele cu un transport modern și prietenos cu mediul. După cum am spus-o de nenumărate ori, din punctul meu de vedere, transportul în comun este cea mai bună soluție de mobilitate în Brașov și în zona metropolitană, iar utilizarea mijloacelor de transport ecologice reprezintă una dintre soluțiile pentru creșterea calității aerului în orașul nostru. Aceste troleibuze reprezintă doar o etapă în ceea ce înseamnă obiectivul nostru pe următorii 4 ani, de a avea un sistem de transport eficient, ecologic, dedicat călătorilor”, a declarat primarul George Scripcaru.

Troleibuzele Solaris Trollino 18 au o capacitate de 137 de călători, dintre care 40 pe scaune, și vor veni dotate cu sistem de informare a pasagerilor cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, două unități de aer condiționat pentru pasageri și una pentru șofer, două display-uri pentru anunțuri și reclame, patru validatoare, prize USB pentru încărcarea telefoanelor și altor dispozitive mobile, wifi.

Troleibuzele sunt dotate cu acumulator, care oferă o autonomie de minimum 5 kilometri în lipsa contactului cu linia de electricitate, lucru ce le va permite vehiculelor să folosească energia din baterii în zonele în care nu există rețeaua electrică necesară. Autobuzele oferă accesibilitate persoanelor cu handicap locomotor, prin înclinare laterală (spre dreapta) cu o diferență de nivel de 7 centimetri. Articulația este controlată electronic, iar sistemul de propulsie este furnizat de Skoda, motorul având minimum 240 kW (aproximativ 320 cai putere). Viteza maximă a fiecărui troleibuz poate fi de 75 km/h, dar fiecare vehicul va avea un limitator de viteză ajustabil (ASL) astfel încât să nu depășească viteza de 55 km/h. troleibuzele vor avea culoarea verde, la fel ca autobuzele noi din flota RATBV.

brasovcity.ro


Foto 2: Josef Bačuvčík, via Andrei Andras.


Attachments:
WhatsApp-Image-2020-01-13-at-14.33.00-768x576.jpeg
WhatsApp-Image-2020-01-13-at-14.33.00-768x576.jpeg [ 101.38 KiB | Viewed 9111 times ]
95333150_4060973387261210_1959694367715229696_o.jpg
95333150_4060973387261210_1959694367715229696_o.jpg [ 264.37 KiB | Viewed 7957 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 10 Mar 2020 16:18 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Al 2-lea.

Foto 1-3: Samuel Vokoun.


Attachments:
89386043_201857517574437_8368261236680294400_n.jpg
89386043_201857517574437_8368261236680294400_n.jpg [ 57.58 KiB | Viewed 8484 times ]
89365533_201857487574440_8122554257984454656_n.jpg
89365533_201857487574440_8122554257984454656_n.jpg [ 57.79 KiB | Viewed 8484 times ]
89157370_201857557574433_1637084157043539968_n.jpg
89157370_201857557574433_1637084157043539968_n.jpg [ 29.24 KiB | Viewed 8484 times ]
Brasov Trollino 02.jpg
Brasov Trollino 02.jpg [ 757.92 KiB | Viewed 8065 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 08 Apr 2020 21:56 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Primul verde brasovean in probe pe strazile din Plzeň, afisand un traseu ce ar fi potrivit pentru el.


Attachments:
92328144_3733152610091581_2204667516888809472_o.jpg
92328144_3733152610091581_2204667516888809472_o.jpg [ 740.54 KiB | Viewed 8111 times ]
92550658_3733175130089329_5945345819933671424_o.jpg
92550658_3733175130089329_5945345819933671424_o.jpg [ 820.38 KiB | Viewed 8111 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat 25 Apr 2020 08:48 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Al 3-lea.

Foto: transphoto.ru


Attachments:
Brasov Trollino 03.jpg
Brasov Trollino 03.jpg [ 294.46 KiB | Viewed 8060 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 01 May 2020 20:55 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Al 4-lea.


Attachments:
95478469_3813812522025589_1193777359535210496_o.jpg
95478469_3813812522025589_1193777359535210496_o.jpg [ 779.3 KiB | Viewed 7995 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 04 May 2020 14:27 
Offline

Joined: Mon 20 Jun 2011 19:50
Posts: 34
A sosit primul troleibuz Solaris la Brasov.

https://www.bizbrasov.ro/2020/05/04/primul-troleibuz-produs-de-solaris-a-ajuns-la-brasov-va-circula-pe-linia-2/

Foto 3-7: https://www.facebook.com/RATBV-SA-150501902285918/


Attachments:
Troleibuz-Solaris-RATBV.jpeg
Troleibuz-Solaris-RATBV.jpeg [ 69.93 KiB | Viewed 7972 times ]
Troleibuz-Solaris-RATBV-2.jpeg
Troleibuz-Solaris-RATBV-2.jpeg [ 104.56 KiB | Viewed 7969 times ]
RATBv Solaris 1.jpeg
RATBv Solaris 1.jpeg [ 124.96 KiB | Viewed 7955 times ]
RATBv Solaris 3.jpeg
RATBv Solaris 3.jpeg [ 244.66 KiB | Viewed 7955 times ]
RATBv Solaris.jpeg
RATBv Solaris.jpeg [ 193.14 KiB | Viewed 7955 times ]
RATBv Solaris 2.jpeg
RATBv Solaris 2.jpeg [ 153.27 KiB | Viewed 7955 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 08 May 2020 13:26 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Al 6-lea, afisand traseul 17 (Livada Postei - Noua), un traseu potrivit pentru a fi deservit cu troleibuze!


Attachments:
96145814_10214069602048841_9214509792746274816_o.jpg
96145814_10214069602048841_9214509792746274816_o.jpg [ 204.04 KiB | Viewed 7942 times ]
96832102_3862348550505319_4955271809990656000_o.jpg
96832102_3862348550505319_4955271809990656000_o.jpg [ 1008.95 KiB | Viewed 7900 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu 14 May 2020 10:44 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Foto: sorinache96.


Attachments:
95500481_540403283217536_5762197264697131008_n.jpg
95500481_540403283217536_5762197264697131008_n.jpg [ 621.05 KiB | Viewed 7911 times ]
95497077_902698093534157_1857603888442507264_n.jpg
95497077_902698093534157_1857603888442507264_n.jpg [ 608.84 KiB | Viewed 7911 times ]
95387319_235312450892840_7715040880402366464_n.jpg
95387319_235312450892840_7715040880402366464_n.jpg [ 907.01 KiB | Viewed 7911 times ]
95512471_2608903782685455_1288072851122814976_n.jpg
95512471_2608903782685455_1288072851122814976_n.jpg [ 1.03 MiB | Viewed 7911 times ]
95464315_555464648444027_7901155144916533248_n.jpg
95464315_555464648444027_7901155144916533248_n.jpg [ 777.8 KiB | Viewed 7911 times ]
95451678_533782630593500_6898956631275470848_n.jpg
95451678_533782630593500_6898956631275470848_n.jpg [ 692.66 KiB | Viewed 7911 times ]
95941163_684281185756546_8443616794370899968_n.jpg
95941163_684281185756546_8443616794370899968_n.jpg [ 710.34 KiB | Viewed 7911 times ]
95440736_238770727432541_6892637334223716352_n.jpg
95440736_238770727432541_6892637334223716352_n.jpg [ 923.18 KiB | Viewed 7911 times ]
95509575_179727669862568_6671290082885894144_n.jpg
95509575_179727669862568_6671290082885894144_n.jpg [ 623.3 KiB | Viewed 7911 times ]
95515085_294893628204019_8298587126153347072_n.jpg
95515085_294893628204019_8298587126153347072_n.jpg [ 602.79 KiB | Viewed 7911 times ]
95479945_880131825744717_1590593807533998080_n.jpg
95479945_880131825744717_1590593807533998080_n.jpg [ 654.15 KiB | Viewed 7911 times ]
95665803_235890097639219_1689357375074467840_n.jpg
95665803_235890097639219_1689357375074467840_n.jpg [ 1001.32 KiB | Viewed 7911 times ]
95475961_671479900365191_8560128962074771456_n.jpg
95475961_671479900365191_8560128962074771456_n.jpg [ 716 KiB | Viewed 7911 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu 14 May 2020 19:51 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
A sosit al doilea.

Foto: sorinache96.


Attachments:
96850610_1078572562512420_3717680501226471424_n.jpg
96850610_1078572562512420_3717680501226471424_n.jpg [ 424.74 KiB | Viewed 7899 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 18 May 2020 17:26 
Offline

Joined: Mon 20 Jun 2011 19:50
Posts: 34
Noile troleibuze conectandu-se automat la retea: https://www.bizbrasov.ro/wp-content/upl ... 4.38-2.mp4
Se pare ca au trasat o linie galbena pe trotuar unde ar trebui sa opreasca soferul asa incat sa fie in dreptul palniei.

Sursa: https://www.bizbrasov.ro/2020/05/18/fot ... e-2-si-36/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 18 May 2020 18:14 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Primele doua troleibuze (cu numerele de parc 2000 si 2001), prezentate publicului.Foto: sorinache96.


Attachments:
97588384_249057806304706_6650054222681210880_n.jpg
97588384_249057806304706_6650054222681210880_n.jpg [ 1.23 MiB | Viewed 7866 times ]
97971618_898227890600668_5347036045009485824_n.jpg
97971618_898227890600668_5347036045009485824_n.jpg [ 1.28 MiB | Viewed 7866 times ]
97636569_233735284739522_7589059435092246528_n.jpg
97636569_233735284739522_7589059435092246528_n.jpg [ 684.48 KiB | Viewed 7866 times ]
97815460_245390843231137_8369920829223337984_n.jpg
97815460_245390843231137_8369920829223337984_n.jpg [ 254.77 KiB | Viewed 7866 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 22 May 2020 12:57 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
2000

Foto: sorinache96.


Attachments:
97998782_543040383239797_6302814229992833024_n.jpg
97998782_543040383239797_6302814229992833024_n.jpg [ 1.27 MiB | Viewed 7839 times ]
100082266_718225358922845_2692771763892256768_n.jpg
100082266_718225358922845_2692771763892256768_n.jpg [ 1.36 MiB | Viewed 7814 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat 13 Jun 2020 08:16 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Livrarea troleibuzelor se va incheia in luna iulie.

https://www.skoda.cz/trolejbusy-z-plzne-zamirily-opet-do-rumunska/


Attachments:
Foto-Brašov-2.jpg
Foto-Brašov-2.jpg [ 300.13 KiB | Viewed 7429 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat 27 Jun 2020 13:00 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Al 20-lea.

Foto: Samuel Vokoun.


Attachments:
106006444_264351494658372_7364915344814996511_o.jpg
106006444_264351494658372_7364915344814996511_o.jpg [ 300.2 KiB | Viewed 6996 times ]
106171267_264497417977113_6176209018341978636_o.jpg
106171267_264497417977113_6176209018341978636_o.jpg [ 260.39 KiB | Viewed 6996 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 01 Jul 2020 15:45 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Al 21-lea.

Foto: Samuel Vokoun.


Attachments:
106499738_267813097645545_5164738865558532553_n.jpg
106499738_267813097645545_5164738865558532553_n.jpg [ 86.91 KiB | Viewed 6875 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed 01 Jul 2020 15:46 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Al 22-lea.

Foto: Samuel Vokoun.


Attachments:
106452764_267813070978881_6171012623861675826_n.jpg
106452764_267813070978881_6171012623861675826_n.jpg [ 72.84 KiB | Viewed 6875 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon 06 Jul 2020 08:59 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Al 18-lea alaturi de Solaris-ul pentru Bergen.

Foto: Samuel Vokoun.


Attachments:
18 Solaris Bv.jpg
18 Solaris Bv.jpg [ 65.21 KiB | Viewed 6701 times ]
18a Solaris Bv.jpg
18a Solaris Bv.jpg [ 63.4 KiB | Viewed 6701 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 07 Jul 2020 15:18 
Offline

Joined: Mon 20 Jun 2011 19:50
Posts: 34
Primăria Brașov a trimis spre publicare anunțul de licitație privind achiziția a 25 de troleibuze, în cadrul proiectului ,,Achiziția de mijloace de transport moderne”, proiect finanțat, în proporție de 98%, prin Programul Operațional Regional, Axa Prioritară 4.

Traseele pe care vor circula:

– linia 3: Valea Cetății – Stadionul Tineretului,
– linia 7: Roman – Rulmentul,
– linia 8: Saturn – Rulmentul,
– linia 10: Valea Cetății – Triaj,
– linia 33: Valea Cetății – Roman.


https://www.bizbrasov.ro/2020/07/07/brasovul-mai-cumpara-25-de-troleibuze-din-fonduri-europene-pe-ce-linii-vor-circula-acestea/

ACHIZIȚIA A 25 DE TROLEIBUZE NOI, ARTICULATE, DESTINATE TRANSPORTULUI PUBLIC URBAN DE CĂLĂTORI

Valoarea totala estimata: 63.025.210,08 lei.


http://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100098937


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat 18 Jul 2020 20:32 
Offline

Joined: Tue 18 Oct 2005 13:37
Posts: 176
Location: Brasov
Sunt livrate 22 de Solaris. Dintre acestea circulă 2000-2015.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue 28 Jul 2020 18:22 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Azi a ajuns al 26-lea.

https://brasovmetropolitan.ro/2020/07/foto-ultimul-troleibuz-solaris-din-cele-26-contractate-in-polonia-a-ajuns-la-brasov-de-la-1-august-patru-linii-de-transport-ale-ratbv-vor-fi-deservite-de-troleibuze/


Attachments:
solaris1.jpg
solaris1.jpg [ 311.62 KiB | Viewed 6017 times ]
solaris2.jpg
solaris2.jpg [ 258.07 KiB | Viewed 6017 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Brașov: troleibuze noi
PostPosted: Tue 08 Sep 2020 15:13 
Offline
User avatar

Joined: Sun 12 Jul 2020 17:20
Posts: 89
Location: Brașov
Quote:
ACHIZIȚIA A 25 DE TROLEIBUZE NOI, ARTICULATE, DESTINATE TRANSPORTULUI PUBLIC URBAN DE CĂLĂTORI

Ofertant unic: Solaris.


Attachments:
PROCES-VERBAL-VIZUALIZARE.pdf [856.98 KiB]
Downloaded 105 times
Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri 18 Dec 2020 18:35 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
Deci, castigatorul selectat e Solaris. Dar cu ce echipare electrica vor fi noile troleibuze? Medcom? Skoda va avea propriul troleibuz, caroseria fiind turceasca (Temsa).


Top
 Profile  
 
 Post subject: Brașov: troleibuze noi
PostPosted: Mon 21 Dec 2020 12:50 
Offline
User avatar

Joined: Sun 12 Jul 2020 17:20
Posts: 89
Location: Brașov
S-a semnat. De urmărit răspunsul de la minutul 11:00.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat 09 Jan 2021 10:35 
Offline
User avatar

Joined: Tue 18 Oct 2005 08:49
Posts: 54790
O superba fotografie cu troleibuzul 2000 in anul 2021. La multi ani!

Foto: sorinache96.


Attachments:
137061257_3500768796625022_4477172585907583147_o.jpg
137061257_3500768796625022_4477172585907583147_o.jpg [ 447.3 KiB | Viewed 4567 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 3 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group